Потребители

Forgotten password?

Мобилни заграждения от EKOTOI за традиционното дамско рали „Елена Апостолова“

За четвърта поредна година EKOTOI се погрижи за обособяването на състезателното трасе за осмомартенското рали „Елена Апостолова“ по повод Международния ден на жената. Фирмата осигури мобилни огради „за тълпа“, както и трафик бариери.

Превърналото се в традиционна надпревара за Бургас състезание се проведе на 10 март на паркинга на хипермаркет „Метро“. В 22-рото издание на дамското рали се включиха 34 смели дами, които демонстрираха умения зад волана.

И тази година участничките бяха разпределени в четири класа според кубатурата на автомобила - до 1200, до 1400, до 1600 и над 1600 куб. см. Дамите с адреналин в кръвта трябваше да извършат сложни маневри, да преминат на зиг-заг между препятствия, както и да паркират в гараж.  

Дамското рали „Елена Апостолова“, което се провежда в памет на първата дама на автомобилния спорт в България – Елена Апостолова, и тази година събра десетки зрители, които станаха свидетели на традиционната надпревара. Ралито се организира от автомобилен спортен клуб „Елена Тийм” – фамилия Апостолови, с подкрепата на Община Бургас и СБА Бургас.

EKOTOI предостави безвъзмездно мобилни тоалетни за дамско рали в Бургас

Комфорт и безопасност от EKOTOI за традиционното 8-мартенско рали в Бургас

Традиционното рали за жени „Елена Апостолова“ с подкрепата на EKOTOI