Потребители

Forgotten password?

Мобилни тоалетни и огради от EKOTOI за July Morning Burgas 2019

EKOTOI отново подкрепи празника на първото юлско слънце в Бургас, като осигури безвъзмездно мобилни тоалетни кабини DIXI и TOI Cap, както и мобилни огради „за тълпа“ за заграждане на сцената.

Тя отново беше разположена в близост до Моста, а на нея се качиха десет рок банди. Сред тях бяха местните групи „Силует“, „Red Light Destrict Project“ и „Феникс“. За доброто музикално настроение допринесоха и популярните банди JEREMY?, SEVI, Rewind и други.

Общината отново осигури дърва за огрев за всички желаещи да се насладят на топлината и уютната атмосфера, която огъня на плажа създава. Разбира се, бяха взети и мерки за сигурност, като на събитието имаше спасители, охрана, медицински и полицейски екипи.

Радостта от настъпването на новия ден, посрещането на слънчевите лъчи на 1-ви юли – това е празник с дългогодишни традиции, който всяка година обединява няколко поколения меломани. EKOTOI отново беше част от събитието July Morning в Бургас, като се погрижи за санитарните удобства на присъстващите и обезопаси сцената.