Потребители

Forgotten password?

„Интер карс Експо България 2018“ с мобилно оборудване от EKOTOI

Уникално за страната ни дрифт шоу на автомобили, мотоциклети и за първи път – дрифт на камиони, се състоя на 30 юни в Международен панаир Пловдив. Шоуто беше част от специализираното изложение за резервни части „Интер карс Експо България 2018“.

EKOTOI се погрижи за санитарния комфорт на присъстващите като осигури мобилни тоалетни кабини DIXI, DIXI+ и TOI Kids – кабинка с цветни атрактивни стикери, подходяща за използване от деца. На разположение на хората в неравностойно положение беше и специализирана химическа тоалетна TOI Cap. Допълнителни удобства бяха осигурени чрез мобилни мивки и кошове за отпадъци.

Фирмата предостави още мобилни заграждения, трафик бариери, както и мобилни входове за улеснения достъп до събитието. EKOTOI се погрижи и за осветяването на зоната за провеждане на мероприятието и санитарната зона, като осигури мобилни осветителна кула и мачта. Фирмата предостави още резервоар за вода.

Специализираното изложение „Интер карс Експо“ е с традиции в редица европейски държави, а тази година за първи път се проведе и в България. Над 50 от най-големите производители на автомобилни части, инструменти, сервизно оборудване и аксесоари се включиха в събитието.  Компанията-организатор „Интер карс“ стартира дейността си през 1990 г. в Полша, а днес може да се похвали с клонове в 11 държави и продуктов каталог с над 2 200 000 артикули.

Безспорно гвоздеят на програмата беше дрифт шоуто, в което участие взеха президентът на „Интер карс“ и професионален рали пилот – Мачей Олексович, както и европейският рекордьор за най-дълго балансиране на предна гума и рекордьор на Гинес за най-дълго разстояние, изминато на челна стойка (4,3 км) – хърватинът Матия Подхрашки. Специален гост на събитието беше единственият в света автомобилен пилот без ръце - Бартек Осталовски от Полша. Неговите сънародници Матеуш Фиял и Адриан Затон демонстрираха професионални умения в първото за страната ни дрифт шоу с камиони. Седем от най-добрите български автомобилни пилоти също бяха част от зрелищното моторно шоу.

Специализираното изложение за резервни части „Интер карс Експо България 2018“ завърши с внушителна заря и концерт с участието на Владимир Ампов – Графа, група Сигнал и ансамбъл Чинари. EKOTOI се погрижи за осигуряването на необходимото мобилно оборудване за безпроблемното протичане на първото издание на събитието.