Потребители

Forgotten password?

Heracles – синоним на качество във всеки един аспект

Със своя спретнат и представителен дизайн оградната система от стоманени пръти Heracles е синоним на качество във всеки един аспект.

След монтиране на стълбовете, снабдени с капачки, те се укрепват с бетон или опорна плоча. Връзката между панелите и стълбовете е устойчива на вандализъм благодарение на скритата връзка или връзката с подпорни планки. При закрепване със скрита връзка разстоянието между колоните е 2 360 мм, а при закрепване с подпорни планки – 2 420 мм.

Панелите представляват стоманена конструкция от отвесни колони с размери 60 х 60 мм, горни и долни релси, които са единични сферични профили и кръгли прътове, заварени между тях. Оградната система Heracles се предлага във височини от 800 до 2 500 мм. Над 1 500 мм елементите са снабдени с назъбени ленти, осигуряващи допълнителна сигурност.

За да предпазите Вашия обект от влизане с взлом, може да изберете някоя от следните опции: допълнително монтиране на един ред поцинковани въртящи се шипове (големи шипове) или пък един или два реда алуминиеви въртящи се шипове (малки шипове). Възможно е добавянето и на три реда бодлива тел (права). Също така може да се извърши стъпаловиден монтаж с максимален ъгъл на наклон на панелите 40°.

Освен основното покритие, което е горещо поцинковано, оградата Heracles предлага и опция за покритие анти-вандализъм. По желание може да изберете цвят, който се нанася прахово.

Отличителна характеристика за тази оградна система е, че тя може да се свърже с всички портали, които предлага холандската фирма HERAS, с ексклузивен представител за България EKOTOI. Оградата може да бъде монтирана и на неравни терени, което я прави изключително гъвкав и добър избор за заграждане на Вашия обект.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.