Потребители

Forgotten password?

Grill & Chill Together отново с мобилно оборудване от EKOTOI

Най-мащабното грил турне в България вече премина в пет от общо шестте града, включени в тазгодишната му програма.

EKOTOI се погрижи за санитарните удобства на гостите на всяко едно от събитията, като осигури мобилни тоалетни кабини DIXI+. Фирмата предостави още мобилна ограда „за тълпа“, както и мобилна решетъчна ограда.

Grill & Chill Together гостува в Стара Загора и Русе през юли, а през август - във Варна, Бургас и Пловдив. В рамките на събитията беше излъчен регионален победител в конкурса „Грил майстор на България“, чиито финалист ще стане ясен на 3ти септември в София, където е последната спирка на турнето.

Организаторите Coca-Cola и Lidl предложиха на гостите на инициативите „Да споделим грила“ различни атракциони за деца и възрастни, грил демонстрации с водещите кулинарни блогъри Сандра Алексиева и Даниела Колева и музика от групите Rewind и Акага. Очаква се най-популярната бразилектро банда Zuco 103 да зарази гостите на събитието в София с фънки ритми и добро настроение.

Както за миналогодишното турне Coca-Cola Chill & Grill, EKOTOI отново осигури необходимото мобилно оборудване за Grill & Chill Together. 

Grill & Chill Together София

© www.grillmaistor.bg
© www.grillmaistor.bg
© www.grillmaistor.bg
© www.grillmaistor.bg
© www.grillmaistor.bg