Потребители

Forgotten password?

EKOTOI – за втора година партньор на Бакхус StrEAT Fest

Третото издание на гурме фестивала на открито Бакхус StrEAT Fest се проведе на Женския пазар в София на 8-ми и 9-ти юни. Организаторите на събитието отново заложиха на разнообразие от качествени продукти и прясна храна приготвена на място, както и правилните напитки с които може да се съчетае. Присъстваха над 80 изложители сред които: единствената киви ферма в България Кiwi.bg, продукти от Ярловска ферма, Харман, Ферма ЕА, натурален пчелен мед Курдов, приготвено на място темпе и тофу от Indonesian Tempe & Tofu и билкови подправки Kotanyi, лятна каравана с новото Somersby диня, нов ягодов Bailey’s, джин-бар на Tanqueray и Gordon’s и много други.

EKOTOI отново беше партньор на събитието и се погрижи за санитарния комфорт на посетителите. Фирмата предостави будки за охрана оборудвани с мебели, мобилна решетъчна ограда, мобилна ограда „за тълпа“ за отделяне на сервизната зона и за обособяване на пропускателен режим. За санитарните удобства на гостите послужиха мобилни тоалетни DIXI+,TOI Cap, мобилни мивки Breeze, Wave и мобилни кошове за отпадъци.

Освен вкусна храна посетителите се наслаждаваха и през двата дни на музика на живо: джаз до обед със SoulBmoll и следобедна диджей програма, детски кът и още много приятни изненади.