Потребители

Forgotten password?

EKOTOI за пореден път част от емоцията и адреналина на „Луда надпревара“

За втори път през 2019 година EKOTOI беше част от зрелищното автомобилно шоу в „Луда надпревара“, както и отново бе основен спонсор на събитието.

Състезанието се проведе на традиционната си локация – Околовръстния път в София до Симеоновско шосе. Oтнoвo cпeциaлнo пoдгoтвeни зa Тeaтърa нa рaзрушeниeтo aвтoмoбили ce cблъcкaха в eпични битки. Прoдължи и култoвoтo cъпeрничecтвo зa тoвa кoй aвтoмoбил e нaй-здрaв измeжду гeрмaнcкитe мaрки BMW, Аudi, Mеrсеdеs-Bеnz и Vоlkswаgеn. Кросови мотори и "Монстър" машини хвърчаха из терена, а зад воланите на собственоръчно направените автомобили на „Луда Надпревара“ седнаха известни личности от шоубизнеса, сексапилни красавици и професионални автомобилни състезатели.

За безпроблемното протичане на мероприятието, EKOTOI монтира мобилни огради „за тълпа“, които послужиха за обособяване на арената на самата надпревара. Бяха осигурени също мобилни решетъчни огради с цел ограждане на външния периметър, а за улеснения достъп на посетителите бяха монтирани пропускателни входове. Фирмата се погрижи и за санитарните удобства на посетителите. На тяхно разположение бяха тоалетни кабини DIXI+, TOI Mini и High Tech, мобилни мивки Duo и кошове за отпадъци. За събитието бяха обособени зона с маси и столове, бяха предоставени подови плоскости и генератор.

Четвърта „Луда надпревара“ с участието на EKOTOI. Фирмата отново беше част от събитието, като осигури необходимото мобилно оборудване и се включи с автомобил в колоритното състезание.