Потребители

Forgotten password?

EKOTOI участва в първото специализирано изложение „Къмпинг и Караванинг Експо“ в България

На 12 и 13 май на паркинга на хипермаркет Метро София 1 се проведе първото за страната ни специализирано експо за къмпинг и караванинг.

EKOTOI се включи в изложението като представи санитарни решения за любителите на почивката под открито небе. Голям интерес предизвикаха портативните тоалетни, които намират приложение най-вече в каравани, кораби, летни вили и други места, на които липсва канализационна връзка. Специално за всички посетители на изложението, които закупиха портативна тоалетна или препарат за тоалетна, EKOTOI предостави 10% отстъпка.

На площ от близо 3000 кв.м. бяха разположени 28 изложители от България, Македония, Гърция, Турция и Румъния. Сред тях бяха Българската асоциация за къмпинг и караванинг, търговци на къмпинг оборудване, дилъри на кемпери и каравани, производители на иновативни дървени къщи на колела, на соларни системи за къмпинг и каравани и други.

По време на „Къмпинг и Караванинг Експо 2018“ се проведе и томбола с предметни награди, предоставени от изложителите. Също така всеки можеше да се сдобие с безплатна къмпинг-карта на България, включваща близо 30 места за къмпингуване в страната.

Първото специализирано изложение „Къмпинг и Караванинг Експо“ вече е факт. То привлече над 6300 посетители, които предпочитат къмпингуването сред природата като начин на почивка. EKOTOI беше част от изложението и представи своя продуктов каталог, като портативните тоалетни и препаратите за тях, които всеки посетител можеше да закупи с 10% отстъпка, безспорно се радваха на голям интерес.