Потребители

Forgotten password?

EKOTOI с мобилно оборудване за METALHEAD BEER FEST в Бургас

През изминалия уикенд (3-ти и 4-ти август) Бургас се превърна в сборен пункт за феновете на бирата, които станаха част от METALHEAD BEER FEST.

Събитието се проведе в парк „Минерални бани“ в квартал „Ветрен“. EKOTOI се погрижи за санитарните удобства на посетителите, като осигури мобилни тоалетни кабини DIXI, мобилни мивки Duo, както и мобилни кошове за отпадъци.

В бирения фест участие взеха осем пивоварни от цялата страна, като ценителите на бирата можеха да избират от разнообразни крафт бири – светли, тъмни, мътни, по-кисели или пък горчиви – за всеки вкус. На територията на фестивала беше разположен и Food market, където желаещите да хапнат, можеха да опитат от щанда за сирена, рибни деликатеси, тортила и чипс бар, или пък да заложат на класическо американско барбекю. За въздържателите имаше и домашна лимонада.

По време на METALHEAD BEER FEST имаше и Hand-made market, предлагащ разнообразни ръчно изработени предмети и арт работилници. За най-малките посетители бяха организирани много игри и забавления на открито. Разбира се, празникът нямаше да е същият без музикалното участие на четирите рок банди – Bazooka Giganta, Stiff Bones, G.A.N.G и Saltfield.

EKOTOI имаше удоволствието да осигури мобилно оборудване за първото издание на METALHEAD BEER FEST, организиран от местната пивоварна METALHEAD със съдействието и подкрепата на Община Бургас.