Потребители

Forgotten password?

EKOTOI отново осигури мобилно оборудване за автомобилното състезание „Писта Бургас“

Едно от най-атрактивните автомобилни състезания, което се проведе на 19-ти и 20-ти октомври в Бургас, събра рекорден брой участници - 67 души. Тазгодишното издание на „Писта Бургас“ бе пети кръг от Националния пистов шампионат на затворен маршрут. Състезанието беше организирано съвместно с местния клуб „Вромос“, който има силни традиции в правенето на едно от най-добрите пистови състезания в шампионата и от АСК „Скорпион“ – организатор на Монбат Рали Сливен.

EKOTOI отново се погрижи за санитарния комфорт и сигурността на посетителите. Фирмата осигури стандартни тоалетни кабини DIXI, DIXI+, тоалетни за хора в неравностойно положение TOI Cap, мобилни мивки Wave и кошове за отпадъци. За ограждане на трасето послужиха мобилни огради „за тълпа“, както и трафик бариери.

Тази година пилотите се състезаваха за две шампионски титли - спорт и купа "Лада". Имаше и 5 специални награди - 4 за рекорд и феърплей, както и награда на публиката - "Пилот на деня". За зрителите бяха обособени зони за наблюдение, а за пръв път тази година бяха осигурени и два безплатни паркинга - на "Кроношпан" и на ул. "Крайезерна".

Организаторите на престижната надпревара „Писта Бургас“ отново се довериха на EKOTOI за осигуряването на необходимото мобилно оборудване за успешното протичане на събитието.

©lap.bg
©LusyPhoto
©LusyPhoto
©LusyPhoto
©Milen Bonev
©Milen Bonev
©Milen Bonev
©Milen Bonev
©Milen Bonev
©Milen Bonev