Потребители

Forgotten password?

EKOTOI отново официален партньор на Луда надпревара

Вторият от поредицата зрелищни спектакли със собственоръчно направени автомобили „Луда надпревара“ се състоя в последния уикенд на август в Слънчев бряг.

EKOTOI отново беше официален партньор на събитието, като осигури необходимото мобилно оборудване. Фирмата се погрижи за санитарните удобства на посетителите. На тяхно разположение бяха тоалетни кабини DIXI+, мобилни мивки и кошове за отпадъци. Теренът за провеждане на шоуто беше заграден с мобилна решетъчна ограда и мобилна ограда „за тълпа“, а за улеснения достъп до събитието бяха предоставени мобилни входове. EKOTOI осигури още светлинни мачти, генератор, шатри, както и маси и столове.

В първия ден от надпреварата в авиогладиаторска битка влизаха един срещу друг по един участник, като победителите от всеки един от двубоите се впуснаха в голямото меле през неделя за спечелването на титлата „Последния оцелял“. Победител в Луда надпревара на 26-ти август стана Красимир Шукадаров с неговия Нисан с позлатен двигател.

Рев на гърмящи двигатели, пушек и епични битки разтърсиха Слънчев бряг. EKOTOI отново беше партньор на събитието, чиято кауза е да спре агресията по пътищата.