Потребители

Forgotten password?

EKOTOI отново на Street Food & Art Festival, но този път във Варна

Съвсем наскоро Морска гара-Бургас бе дом за професионалисти и любители готвачи, артисти и музиканти, които бяха част от Street Food & Art Festival. От 28-ми август до 1-ви септември морската ни столица пое кулинарната щафета, като фестивалът се проведе в зоната на Аквариума в Морската градина.

Поканени бяха някои от най-актуалните кулинарни блогъри в България. Автори на книги за здравословно хранене също бяха сред гостите. Всеки участник има кулинарен стил, но всички се обединиха около идеята, че здравословната храна е неустоимо вкусна, интересна и полезна. Тъй като кулинарната култура и изграждането на здравословни навици се възпитават у човека от малък, специално внимание се обърна на децата с редица детски кулинарни демонстрации и работилници.

EKOTOI се погрижи за санитарния комфорт на посетителите и осигури мобилни тоалетни DIXI, TOI Mini, мобилни мивки Wave, както и кошове за отпадъци. Фирмата се погрижи и за сигурността, като предостави мобилна ограда „за тълпа“, мобилна плътна ограда и контейнер тип „Каса“.

За пет дни зоната се превърна в кулинарна и артистична арена, където умения обмениха кулинарни блогъри, професионалисти и фенове на вкусната храна. Всичко това бе гарнирано с много демонстрации, вкусни дегустации, вълнуващи срещи, акустични концерти и лятно кино.