Потребители

Forgotten password?

EKOTOI отново част от Hills of Rock

С проливен дъжд и гръмотевици стартира дългоочакваният фест Hills of Rock 2019. Мероприятието се проведе между 28-30 юни, като част от програмата на „Пловдив – Европейска столица на културата“. Локацията отново остана непроменена – Гребната база в Пловдив.

За санитарния комфорт на посетителите за трета поредна година EKOTOI осигури мобилни тоалетни DIXI, TOI Fresh, TOI Cap, TOI Mini, мобилни писоари KROS, мобилни кошове за отпадъци, както и мобилни мивки DUO и Breeze. Фирмата се погрижи и за сигурността на посетителите и монтира пропускателни входове, мобилни плътни огради, мобилни решетъчни огради, мобилни огради „за тълпа“ с еластични калъфки и мобилни огради MOJO. За удобството на изпълнителите и на целия екип послужиха офис контейнери с мебели, складови контейнери, офис контейнери „Каса“, а къмпинг зоната беше оборудвана с генератор и телескопична мачта.

Прогрaмата на феста изненада с 15 нови имена и нова сцена на Hills of Rock: Ronnie Romero & Eridan и Crazy Lixx излязоха на Main Stage. Шведите от Amaranthe и Royal Republic също се присъединиха към фестивала. Новата сцена MUSIC JAM получи своите първи попълнения - Vision of Atlantis, Sevi и Concurent. На сцената На тъмно излязоха и българските банди Shadows Out Of Time, Life Light, Affection, A-Moral, Krekhaus, Обратен ефект, Kopriva, Innerglow, Les Animaux Sauvages и Остава.

Една от най-успешните хеви-рок групи в съвременната музикална история Disturbed беше първият хедлайнер на феста. Hills of Rock даде възможност на феновете на американската банда за първи път да я чуят и видят на живо на родна земя. Страната ни е част от европейското турне на легендарната група, създадена през 1996 г.

В събота рок празникът продължи с рок иконите Whitesnake, чиято над 40-годишна зашеметяваща кариера включва 13 студийни албума с редица хитове в топ 10 на класациите по целия свят. Любимата на няколко поколения банда взриви главната сцена на Hills of Rock през втората вечер на събитието.

Световноизвестната рок група Garbage беше третият хедлайнер във финалната вечер на фестивала. С над 17 милиона продадени копия по целия свят, концерти в над 35 държави и 6 студийни албума, бандата се нарежда сред едни от най-успешните групи, съчетаващи успешно в своята музика елементи от трип хоп, гръндж, рок, техно, пауър поп и алтернативен рок.

Трета година, трето издание на най-мащабния рок фестивал в България и за трети път EKOTOI беше предпочетен партньор в осигуряването на мобилно оборудване за безпроблемното протичане на Hills of Rock. Професионалистите от екипа на EKOTOI Event support отново демонстрираха екипна работа и отличен стандарт на предлаганите от фирмата продукти и услуги.