Потребители

Forgotten password?

EKOTOI организира кампания "Нарисувай добро" по повод Световния ден на водата

EKOTOI отново ще се включи активно в отбелязването на Световния ден на водата през 2019 г.

„Нарисувай добро“ – изпратете ваша рисунка на тема, свързана с водата, а EKOTOI ще дари по 5 лв. за всяка получена рисунка.

Идеи за вашата рисунка: „Морски свят“, „Вода за всички“, „Водата и околната среда“ или тема, която олицетворява Световния ден на водата. Рисунките може да изпращате като съобщение във Фейсбук страницата на EKOTOI или на имейл адрес e.chakarova@ekotoi.bg или y.nikolova@ekotoi.bg с вашите име, фамилия, имейл адрес и телефон за връзка до 10 часа на 25-ти март. Рисунките могат да бъдат снимани или сканирани.

EKOTOI ще подкрепи инициативата на Time Heroes (Дари санитарни материали на училище за талантливи деца в неравностойно положение), като със събраните средства ще бъдат закупени хигиенни материали и консумативи за училище по изкуства и занаяти „Димитър Екимов“ в село Русаля.

Училището по изкуства и занаяти “Димитър Екимов” в с. Русаля е уникално по рода си не само за България, но и за целия регион на Източна Европа. То предоставя абсолютно безплатно образование, възпитание и грижа на пълен пансион за деца със затруднено финансово положение от цялата страна още от предучилищна възраст. Целта му е да създаде подходящи условия и да даде възможност на лишени от равен старт младежи да развият и усъвършенстват природния си потенциал и да го превърнат в капитал за своето бъдеще.

В настоящия момент, училището разчита изцяло на спонсорства и дарения, за да осигури необходимите средства за издръжка на децата, затова EKOTOI реши да подкрепи каузата на Time Heroes.

На 25-ти март трима от всички участници, които са изпратили рисунка, ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще получат три големи художествени комплекта Daler-Rowney със стативи от EKOTOI.

Запознайте се с правилата на кампанията „Нарисувай добро“ ТУК.