Потребители

Forgotten password?

EKOTOI официален партньор на третия ултра крос триатлон „Лъвско сърце“

За трета поредна година EKOTOI осигури необходимото мобилно оборудване за единствения в страната ултра крос триатлон „Лъвско сърце“.

Фирмата се погрижи за санитарните удобства за рекордния брой състезатели– 264, който тази година беше почти двойно по-голям от миналогодишния. На базов лагер, разположен до плаж Перла, бяха предоставени тоалетни кабини, мобилни мивки и кошове за отпадъци. За обособяване на Старт/Финал зоната, както и за улеснения достъп до техническата конференция, послужиха мобилна решетъчна ограда, мобилна ограда „за тълпа“ и трафик бариери.

И тази година състезателите имаха възможност да измият колелата си на веломивката, осигурена от EKOTOI. Фирмата предостави още подови плоскости, маси, столове, шатри, както и осветителни мачти.

Уникалното приключенско състезание подложи на 140-километрово изпитание 105 индивидуални участници, които трябваше да изминат 3 км в морето, 116 км с колело в Странджа и 21 км, бягайки в резерват „Ропотамо“ в рамките на контролното време от 13 часа. Щафетно участие взеха общо 53 отбора, като всеки един от състезателите в тима трябваше да преодолее по един от трите етапа.

В третото издание на „Лъвско сърце“ освен рекорден брой участници от пет националности, се включиха и над 80 доброволци, което е доказателство, че все повече атлети и любители на спорта проявяват интерес към състезанието с нестандартен формат – триатлон с многократно увеличен обем. Организаторите се бяха погрижили да осигурят онлайн излъчване и проследяване на живо на вълнуващата надпревара.

Белгиецът Уим Щеркс, който премина цялото трасе за 07:59:14, грабна златния медал в категория Ултра, а при индивидуалните състезателки с време 09:46:55 на почетната стълбичка за трета поредна година се качи Христина Козарва. Най-бързата щафета, която преодоля трите етапа с общо време 06:53:58, беше „Велораптор“.

EKOTOI имаше удоволствието да бъде част от ултра крос триатлона, в който всяка година все повече и повече участници доказват, че носят лъвски сърца. Фирмата се погрижи да осигури необходимото мобилно оборудване за успешното протичане на събитието, като отново доказа своята коректност и професионализъм.