Потребители

Forgotten password?

EKOTOI на тиймбилдинг в Родопите

EKOTOI организира тиймбилдинг в Родопите за целия екип на фирмата, наброяващ 120 души.

В петък (21 септември) служителите на EKOTOI се събраха в село Широка лъка, което е сред Стоте национални туристически обекта на България. Екипът на фирмата имаше възможност да се докосне до магията на родопската песен, съпроводена от каба гайди, още през първата вечер на тиймбилдинга, когато фолклорен ансамбъл изнесе традиционна програма.  

Съботният ден стартира с поход до параклиса „Св. св. Петър и Павел“, разкриващ неповторими природни пейзажи. Част от групата успя да достигне и до втория по височина връх в Родопите, а именно Орфей (2188 м), познат още като Широколъшки снежник, Карлъка и Шилестата чука. Неописуема и спираща дъха беше и гледката от върха към село Гела, връх Снежанка (1926 м), връх Голям Перелик (2191 м), град Девин и Гърция.

След сладко уморителния преход за екипа на EKOTOI беше подготвена друга изненада – игри и празнична вечеря под открито небе на Илинденските поляни край Гела, където всяка година в началото на август се провежда традиционното гайдарско надсвирване. Игрите бяха своеобразно състезание между офисите на фирмата, в което бяха отличени призьори в стрелбата с въздушна пушка по панички и мишена, стрелбата с лък, яздене на кон, както и дърпане на въже.

Вечерта продължи с впечатляваща програма, представена от популярния в страната и чужбина ансамбъл „Манол Радичев” – с. Гела, който вече 65 години пази и съхранява автентичния родопски фолклор. За събитието EKOTOI ангажира кетъринг фирма, която осигури луксозна шатра и вкусна вечеря. Като лидер в отдаването под наем на мобилно оборудване, EKOTOI се погрижи за санитарния комфорт на всички присъстващи и обособи зона с луксозни тоалетни кабини TOI Flush, писоари, мобилни кошове за отпадъци и мобилни осветителни мачти.

През третия ден от фирменото мероприятие екипът на EKOTOI можеше да избере дали да отиде до пещера Ледницата или до връх Снежанка и лифта до Смолянски езера. И двете екскурзии заредиха служителите с чист планински въздух, добро настроение и усмивки. Вечерта екипът отново успя да се потопи под звуците на каба гайди и родопски песни. 

И както повечето приказки завършват „три дни яли, пили и се веселили”, така и тиймбилдингът на EKOTOI в пленяващата със своята удивителна красота планина Родопи, приключи, оставяйки в съзнанието на служителите на фирмата приказен спомен от тридневното изживяване. 

СНИМКИ