Потребители

Forgotten password?

EKOTOI на СТЕКСПО 2019

В началото на месец ноември за първи път градът под тепетата бе домакин на единственото специализирано изложение за месодайно животновъдство у нас – СТЕКСПО 2019.  Организатор на събитието беше Асоциацията за развъждане на месодайни породи говеда в България (АРМПГБ), с подкрепата на Министерството на земеделието, храните и горите (МЗХГ).

СТЕКСПО е форум, събиращ животновъди, търговци, ресторантьори, преработватели на едно място. Събитието беше образователно с цел увеличаване на знанията и уменията на фермерите и повишаване на качеството на родната продукция. В Пловдив специално за мероприятието пристигнаха и директорът на животновъдния съюз на Австрия, както и специалисти от САЩ, Германия и Шотландия. На СТЕКСПО посетителите можеха да видят около 100 животни от породите Абердийн Ангус, Херефорд, Лимузин, Гаскон, Симентал, Шароле и др.

EKOTOI се погрижи за удобството на посетителите като предостави мобилни тоалетни DIXI, мобилни мивки Wave и мобилни кошове. За сигурността на гостите бяха монтирани мобилни огради „за тълпа“.

За четвърта поредна година организаторите на специализираното изложение за месодайно животновъдство СТЕКПСО се довериха на EKOTOI за осигуряването на необходимото мобилно оборудване за събитието.