Потребители

Forgotten password?

Две първенства по ски ориентиране с мобилно оборудване от EKOTOI

Велинград стана домакин на Европейското първенство по ски ориентиране за мъже и жени и II част от Световната купа по ски ориентиране за младежи от 2-ри до 8-ми февруари.

EKOTOI се погрижи за санитарните удобства по време на състезанията, като осигури химически тоалетни кабини DIXI+ и мобилен писоар Kros. Фирмата предостави още мобилни огради „за тълпа“.

До сега във Велинград са се провеждали две световни първенства по ски ориентиране– през 1977 г. и през 1986 г. Тази година града събра над 300 елитни спортисти от 19 държави, сред които Финландия, Швеция, Норвегия, Русия, Словения и др. Стартовете в различните дисциплини се проведоха в района на Юндола и Старина, а официалните церемонии се състояха във Велинград.

Само преди седмица EKOTOI се погрижи за осигуряването на необходимото мобилно оборудване за Световната купа по сноуборд в Банско. Броени дни след надпреварата в зимния ни курорт, фирмата предостави мобилни тоалетни и огради и за Европейското първенство по ски ориентиране за мъже и жени и II част от Световната купа по ски ориентиране за младежи.

EKOTOI…Където и да сте…