Потребители

Forgotten password?

Ден на отворените врати във винарна ДиВес Естейт с мобилно оборудване от EKOTOI

По повод 1100-годишния юбилей от славната победа на цар Симеон Велики над Византия винарна ДиВес Естейт организира Ден на отворените врати.

Събитието се състоя на 20 август (неделя) в местността Симеонова могила. EKOTOI се погрижи за комфорта на гостите, като осигури луксозни тоалетни кабини High Tech II, тоалетна кабина за хора в неравностойно положение TOI Cap, мобилни мивки, както и кошове за отпадъци. Мястото за провеждане на събитието беше обособено чрез мобилни огради „за тълпа“, покрити със стилни бели калъфки. EKOTOI предостави още и генератор.

По време на събитието проф. д-р Божидар Димитров откри официално монумента „Окото на победителя“, а в тържествената програма участие взеха Тони Димитрова и Димитър Туджаров – Шкумбата. В чест на победата на цар Симеон I в битката при река Ахелой заря освети небето.

По същото време на стадион „Ахелой“ доброволци от цялата страна съвместно със сдружение „Авитохол“ проведоха възстановка на считаната за една от най-големите битки в историята на Средновековна Европа. За събитието EKOTOI предостави тоалетни кабини, както и мобилна ограда „за тълпа“.

С редица мероприятия беше отбелязана победната битка на средновековната българска държава над Византийската империя, от която са изминали точно 11 века. EKOTOI осигури необходимото мобилно оборудване както за Деня на отворените врати във винарна ДиВес Естейт, така и за възстановката на грандиозната битка в Ахелой.