Био Клинър

Предназначен за почистване на твърди повърхности и отстраняване на неприятни миризми. Смес от високоподвижни, немодифицирани, избрани от естествена среда микроорганизми които разтварят и премахват мръсотиите направо от основата. Този биологично активен и неутрален продукт почиства изцяло и комплексно - чисти, освежава и парфюмира. 
Природен биологичен продукт, абсолютно безвреден за хората и околната среда, не съдържа патогенни микроорганизми нито химикали, неутрален, не е токсичен и некорозиращ. По никакъв начин не променя свойствата на почистваните от него повърхности.
Високоефективен – Отстранява нечистотиите направо от основата и предпазва от наслояване. Незабавно неутрализира миризмите с помощта на парфюм. Продукт с изключително качество и висока концентрация на полезни микроорганизми.

  • Предназначение

Почистване на животински екскременти, подове и санитарни съоръжения, бани, мивки, сифони, тоалетни, писоари, кошчета за боклуци, почиствания след наводнения, килими, дамаски.

  • Препоръчан начин на приложение

Преди употреба старателно разбъркайте, силно разтръскайте. Напръскайте препарата директно върху повърхността и оставете да действа възможно най-дълго, след което забършете повърхността с влажна кърпа. Да се нанася редовно. Не е съвместим с избелващи продукти и дезинфектанти.

Съхранение и инструкции за безопасност: Да се ​​съхранява в затворен съд при температура от 5-35°С, на място недостъпно за деца. Да не се поглъща, да се избягва контакт с очите и отворени рани. След всяка употреба да се измият ръцете със сапун и вода, (това е превантивна мярка) продукта не е токсичен, нито корозиращ.