Потребители

Forgotten password?

3 предимства в наемането на луксозен санитарен контейнер

Когато сте домакин на голямо събитие или ваши гости остават за няколко дни в къщата ви, осигуряването на допълнителни мобилни санитарни съоръжения е необходимост. Това предотвратява дългите опашки за тоалетна и намалява усилията за почистване след това. EKOTOI предлага луксозни санитарни контейнери, разработени с цел покриване на най-високите очаквания.

  1. Отопление и климатизация

Стандартната мобилна тоалетна може да бъде задушна ако няма добра вентилационна система. Луксозните санитарни контейнери са с отопление и климатик, които подсигуряват комфорта на вашите гости. Вместо да се борите със задуха през горещите дни или да замръзвате през зимата, ходенето до банята ще бъде далеч по-приятно изживяване. Климатикът и дискретната музика за фон подчертават стилната атмосфера.

  1. Подходящо осветление

Ако мероприятието ви се осъществява в късните часове на нощта подходящото осветление е много необходимо. Повечето мобилни тоалетни не винаги имат вътрешно осветление, което ги прави трудни за използване. Луксозните санитарни контейнери разполагат с интегрирано осветление в тавана с халогенни светлини, придаващо усещането за комфорт и уют.

  1. Повече пространство

Наемането на луксозен санитарен контейнер предотвратява чувството за ограничено пространство. Допълнителното пространство е изключително необходимо за булките в сватбения им ден. Освен просторният интериор гостите могат да се насладят и на съоръжения за къпане и грим, мивки и огледала.

Искате да наемете луксозен санитарен контейнер? Свържете се с нас и поръчайте необходимото мобилно оборудване за вашето събитие.